O2 Spolu: Roboti Luddo a Moya sa vezmú na faktúru

15  |  March  |  2021

O2 prednedávnom prišlo s ponukou O2 Spolu, vďaka ktorej zákazník ušetrí na O2 Internete na doma, ak využíva viac služieb od O2. Zákazník má aj možnosť vziať si na faktúru svojho blízkeho a získať tak ešte väčšiu zľavu, pričom pri spojení viacerých služieb nemusí domáci internet zákazníka nič stáť.

Operátor teraz prichádza aj s kampaňou, ktorej kreatívna myšlienka sa nesie v duchu hesla „Vezmite sa na faktúru“.

„V dnešnej dobe je prístup k internetu kľúčový pre nás všetkých. Používame ho ako zdroj práce, výuky, ale aj oddychu a zábavy. Ak si u nás svojho blízkeho vezmete na faktúru, budete mať O2 Internet na doma ešte výhodnejšie,“hovorí Lucia Petrášová, šéfka marketingovej komunikácie O2 Slovakia.

V spote môžeme opäť vidieť Ludda, ktorý sa odhodlal k dôležitému kroku a položil Moyi zásadnú otázku. K tomu pripravil atmosféru inšpirovanú svetom ľudí.

„Internet, ktorý nás spája s celým svetom, nás teraz môže spojiť aj s tými, ktorí sú pre nás celý svet. A to si zaslúži hudbu, kvety, sviečky“, hovorí Juraj Bartoš, kreatívny riaditeľ agentúry Free Andy, ktorá za konceptom stojí.

Spot si môžete pozrieť tu:https://youtu.be/gTtspwvGUIQ

Kampaň štartuje v pondelok 15.3. a je podporená v printe, outdoore, rádiu, online a na sociálnych sieťach.

Rovnaký koncept využíva aj online kampaň z dielne TRIAD-u, ktorá kampaňovú message „Vezmite sa na faktúru“ rozširuje o konkrétne „príbehy“, ktorých cieľom je ukázať, že O2 Internet na doma môžete mať vďaka O2 Spolu výhodnejšie, či už ste nezadaní alebo žijete v jednej domácnosti s blízkymi či rodinou.

„Hlavnou postavou online videí je známy komik Fero Joke alias Maja. Maja má ako správna susedka prichystané praktické riešenia na vaše dilemy vo vzťahu,“hovorí Lucia Petrášová.

Okrem dvoch vtipných videí bude komunikácia v podobnom duchu pokračovať aj v podobe ďalších social media formátov.

Videá s Ferom Jokeom si teraz môžete pozrieť tu:

Video 1: https://youtu.be/U8B-uOHCQh4

Video 2: https://youtu.be/62pdbuRXv1Y