O2 Predajne budú v rámci výnimky zo zákazu vychádzania naďalej otvorené

22  |  January  |  2021

Podľa novej vyhlášky Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky, ktorá upravuje podmienky zákazu vychádzania od stredy 27.1. 2021, spadajú medzi výnimky zo zákazu vychádzania aj prevádzky telekomunikačných operátorov. O2 Predajne teda ostávajú v rámci tejto výnimky naďalej otvorené.

„V súčasnosti máme upravené otváracie hodiny v predajniach v obchodných centrách, a to od 10:00 do 18:00. Kamenné predajne fungujú v obvyklom režime. Pri návšteve našich predajní žiadame zákazníkov o dôsledné dodržiavanie hygienických opatrení, akými je nosenie rúška prekrytím dolných, ale aj horných dýchacích ciest, dezinfekcia rúk pri vstupe do predajne a dodržiavanie bezpečných rozostupov,“hovorí Tereza Molnár, šéfka komunikácie O2 Slovakia.

Zákazníci O2 si väčšinu svojich požiadaviek vybavia aj digitálne, a to cez aplikáciu Moje O2 či jej webové rozhranie.

„Zároveň našim zákazníkom pripomíname, že v súlade s novou vyhláškou hlavného hygienika, je možné vychádzanie za účelom návštevy našich predajní len s negatívnym testom, prípadne potvrdením dokazujúcim to, že zákazník spadá do niektorej zo skupín, ktoré predstavujú výnimky určené hlavným hygienikom SR,“dodáva Molnár.