O2 dočasne zvyšuje rýchlosť po prečerpaní dát programu Internet na doma

13  |  March  |  2020

V čase mimoriadnych opatrení proti šíreniu koronavírusu a z nich vyplývajúcej častej práci z domu zvyšujeme s okamžitou platnosťou našim zákazníkom všetkých tarifov programu Internet na doma konektivitu bezplatným a automatickým navýšením rýchlosti až na 5-násobok pôvodnej po prečerpaní objemu dát. To znamená, že zákazníci môžu surfovať aj naďalej po prečerpaní objemu dát, a to nie rýchlosťou 2 Mbps ako tomu bolo doteraz, ale najbližší mesiac budú môcť pracovať v rýchlosti až 10 Mbps. Navýšením rýchlosti domáceho internetu po prečerpaní objemu dát na hranicu 10 Mbps zároveň dostatočne chránime zachovanie konektivity pre zákazníkov využívajúcich od nás všetky typy pripojenia. Pre používateľov to znamená prakticky neobmedzený pevný internet pri rýchlosti spĺňajúcej potreby domácnosti, či už na prácu alebo zábavu.