O2 a Férová Nadácia O2 si November 1989 pripomínajú Príbehom slobody

10  |  November  |  2022

O2 a Férová Nadácia O2 už siedmy rok pripomínajú verejnosti hodnoty, ktoré priniesol 17. november 1989. Tento rok chcú v rámci kampane Príbeh slobody vyzdvihnúť skutočnosť, že sloboda, ako ju poznáme dnes, nenastala hneď, ale vyvíjala sa postupne. Do aktivity sa zapojili významné osobnosti, ktoré si zaspomínali, ako sa vyvíjal ich príbeh slobody. Férová Nadácia O2 pri tejto príležitosti podporila aj ocenenie Biela vrana a projekty združení Stredoeurópske fórum, November´89 Dnes a Post Bellum spojené s odkazom a hodnotami Novembra 1989.

V tomto roku sme sa snažili pozrieť na November 1989 pozitívne a z hodnôt, ktoré nám priniesol sme si vybrali slobodu. Tá nenastala hneď 17. novembra, ale vyvíjala sa postupne. Zamerali sme sa na jej príbeh a to, že roky po novembri´89 priniesli každému z nás niečo nové, vďaka čomu sme sa mohli cítiť na svete o niečo slobodnejšie. Ľuďom preto prinášame Príbeh slobody a dúfame, že aj v nich vyvolá pozitívne spomienky,“ hovorí Lucia Petrášová, riaditeľka komunikácie a značky O2.

Príbeh slobody

Kampaň Príbeh slobody sa dotýka rôznych oblastí života, ktoré nám priblížia príbehy hudby, filmu a cestovania v podobe animovaných videí na Instagrame O2.