5G sieť od O2 je dostupná už vo vyše stovke lokalít. O2 bude zákazníkom v lete pomáhať, aby sa na ňu nastavili

28  |  Jún  |  2022

O2 rozširuje vlastnú 5G sieť do ďalších 28 lokalít na Slovensku, čím je celkovo dostupná pre takmer štvrtinu ľudí na Slovensku už v 115 lokalitách. Snahou O2 je, aby si čo najviac zákazníkov užívalo výhody najmodernejšej 5G siete a preto im ponúka možnosť overiť si, či majú kompatibilné zariadenia a správne nastavenia siete. Zákazníci navyše po takomto overení získajú od O2 darček v podobe bezplatných dát, či zľavy na príslušenstvo. Okrem toho O2 aj atraktívne cenovo zvýhodňuje vybrané 5G zariadenia.

O2 overuje pripravenosť zákazníkov na 5G

Snahou O2 je, aby čo najviac zákazníkov využívalo výhody najmodernejšej 5G siete a preto im ponúka možnosť overiť si, či majú kompatibilné zariadenie, SIM kartu a správne nastavenia siete vo svojom zariadení. Zároveň si zákazníci budú môcť vybrať na predajni z bohatej ponuky 5G telefónov, pričom vybraných 6 modelov O2 navyše cenovo ešte viac zvýhodní až do výšky 144 eur. Viac informácií nájdu zákazníci na https://www.o2.sk/ponuka/telefony-a-zariadenia/extra-5g-zlava